Bars, restaurants i allotjament rural

Hort de Gerard

Es tracta d’una antiga masia rural, dividida en dos habitatges de lloguer. Ubicada a l’Horta de Dalt, es troba a cinc minuts a peu del nucli urbà d’Aldover. Per la seva rehabilitació, s’ha mantingut la pedra original de les parets i les bigues de fusta del sostre, adaptant així l’arquitectura a les comoditats modernes. Cada casa compta amb dos dormitoris dobles (als quals se sumen un sofà-llit i un llit plegable) i un bany al primer pis, i una cuina i sala-menjador a la planta baixa. Ambdues cases disposen d’aire condicionat i calefacció, i la cuina, totalment equipada, compta amb vitroceràmica i microones. Sota el porxo, cobert per una parra centenària, s’hi han instal·lat taules i cadires per gaudir de la fresca a l’estiu. A més, els nostres clients poden també utilitzar la barbacoa (disposem de llenya), banyar-se a la piscina i fer un partit a la nostra pista de tennis o jugar a tennis taula.

També tenim un hort amb fruites i verdures de temporada, de les quals poden gaudir aquells que estan de vacances a l’Hort!

Per més informació i reserves: www.hortdegerard.cat hortdegerard@hotmail.com 653989710 / 653989710

 

Establiments registrats al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya amb les referències PT-00235 i PT-00236.